Home  |   Contact  |   Sitemap  |   Webdesign: DG Graphic Design © 2015-2018
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125
Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl
ig fb fb

Wat is er te doen?

Tot 14 oktober - expositie ontwerpen voor Paviljoen
Het Pinetum in Hilversum heeft een architectuurprijsvraag uitgeschreven voor het ontwerpen van een paviljoen in de tuin. 4 architectenbureaus zijn geselecteerd en presenteren hun schetsontwerpen en maquettes.
Op 7 oktober zal de jury de uiteindelijke winnaar bekend maken.

U als publiek wordt van harte uitgenodigd uw stem uit te brengen op een van de ontwerpen. Dit kan tot 1 oktober. Het bureau met de meeste stemmen ontvangt op 7 oktober de Publieksprijs.

geopend
elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.30
van 8 september tot en met 14 oktober t/m 30 oktober - Rugzakroute
Met een rugzak op speurtocht door het Pinetum! Een leuke en leerzame ontdekking voor kinderen vanaf 8 jaar tot 12 jaar.  |  lees meer »2018 - Plant & Eter
Het Pinetum heeft zich samen met negen andere botanische tuinen en het Boomkwekerijmuseum in Boskoop aangesloten via de Hortus Botanicus Leiden bij een EU Horizon 2020 project, Big Picnic. Er zijn instellingen uit veertien landen die met dit project meedoen. Onder de titel ‘Plant & eter’ laten al deze tuinen hun bezoekers ontdekken wat er allemaal aan eetbare planten zijn, wat daarin zit, wat het doet. Meer weten over planten maakt dat we bewustere keuzes maken, gezonder, lekkerder en milieuvriendelijker.  |  lees meer »